• TITULINIS
  • Privatumo deklaracija
Grįžti į pradžią

Privatumo deklaracija

Privatumo deklaracijos paskirtis

KONE įsipareigoja saugoti jūsų privatumą ir asmens duomenis. Jūsų asmens duomenis KONE tvarko pagal Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymą ir kitus taikomus teisės aktus.

Šioje bendrovės „KONE Corporation“ interneto paslaugų privatumo deklaracijoje (toliau – privatumo deklaracijoje) pateikiama bendroji informacija apie tai, kaip „KONE Corporation“ ir jos darbuotojai, partneriai, pavaldžios įmonės ir filialai (toliau – KONE) tvarko jūsų asmens duomenis, kai tai susiję su šia interneto svetaine ir „KONE Corporation“ interneto paslaugomis (toliau – svetaine). Svetainėje surinktus jūsų asmens duomenis KONE tvarko pagal šią privatumo deklaraciją ir taikomus teisės aktus. Prieš naudodamiesi svetaine atidžiai perskaitykite šią privatumo deklaraciją. Jei su šios privatumo deklaracijos nuostatomis nesutinkate, turėtumėte iš svetainės išeiti.

Svetainėje yra renkami asmens duomenys

Paprastai šioje svetainėje galite lankytis neįvesdami jokių asmens duomenų. Techniškai ši svetainė yra padalyta į atskirus skyrius. Kai kuriuose iš jų privalomai prašome pateikti daugiau asmens duomenų, o kai kuriais galėsite naudotis apskritai neįvesdami jokių asmens duomenų.

Kai lankotės šioje svetainėje, tam tikrą techninę ir kitą informaciją jūsų kompiuteris mums siunčia automatiškai (pvz., IP adresą, naudojamos naršyklės tipą ir iš kur buvote nukreipti į mūsų svetainę). Be to, informaciją apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine, renkame naudodamiesi slapukais. Daugiau informacijos apie tai pateikta šios privatumo deklaracijos skyriuje apie slapukus.

Tam, kad galėtume suteikti jūsų prašomą paslaugą, tam tikrose šios svetainės dalyse jūsų gali būti paprašyta įvesti asmens duomenis ir (arba) užsiregistruoti. Kai užsiregistruojate svetainėje arba jums kitaip priskiriamas konkretus identifikavimo kodas, skirtas prieiti prie jūsų paskyros, galime paprašyti nurodyti tam tikrą informaciją.

Jūsų asmens duomenų tvarkymo tikslas

Jūsų asmens duomenis KONE tvarko tam, kad:

  • užtikrintų efektyvų ir saugų svetainės veikimą;
  • galėtų svetainę tobulinti, gerintų kokybę ir plėstų paslaugų spektrą;
  • galėtų teikti individualiai pritaikytas paslaugas bei turinį, atitinkantį jūsų konkrečius poreikius ir pomėgius;
  • pagerintų jums teikiamas paslaugas;
  • galėtų su jumis susisiekti;
  • galėtų atlikti tyrimus ir kaupti statistinius duomenis (pvz., kuriose svetainės dalyse naudotojai lankosi ir kiek laiko jie praleidžia svetainėje).

KONE siekia teikti efektyvias paslaugas, kuriomis galėtumėte naudotis svetainėje nesiregistruodami kiekvienai iš jų atskirai.

Slapukai

Kartais KONE gali jūsų kompiuteryje palikti informaciją, dar vadinamą „slapukais“, pagal kurią būtų galima jus identifikuoti, tačiau tik tokiu atveju, jei su slapukų naudojimu jūsų kompiuteryje ar kitame įrenginyje esate sutikę (pvz., pasinaudodami pasirinkimo funkcija arba pakeitę naršyklės nuostatas). Slapukai bendrovei KONE gali suteikti informacijos apie tai, kaip naudojotės svetaine. Pagal tai KONE gali tobulinti svetainę ir gerinti paslaugas. Slapukai dabar naudojami daugelyje interneto svetainių. Jei slapukų gauti nepageidaujate, galite nustatyti naršyklę jų nepriimti. Atminkite: jei slapukus išjungsite, tam tikros svetainės funkcijos gali neveikti.

Pakartotinė rinkodara

Šioje svetainėje gali būti naudojama „Google AdWords“ pakartotinės rinkodaros sistema, kuri, kai apsilankote svetainėje, pagal tai pritaiko rodomus reklaminius skelbimus (toliau – pakartotinė rinkodara). Pakartotinės rinkodaros technologijos šioje svetainėje naudojamos siekiant didinti KONE sprendimų ir paslaugų žinomumą. Informacija apie apsilankymus renkama jūsų kompiuteryje palikus trečiosios šalies slapuką. Atsisakyti pakartotinės rinkodaros galite organizacijos „Network Advertising Initiative“ svetainėje, pakeitę pakartotinės rinkodaros skelbimų nuostatas „Google“ skelbimų nuostatų svetainėje, arba uždraudę slapukus.

Atsisakyti pakartotinės rinkodaros »

Svetainės analizė

Svetainės analizės sistemas, tokias kaip „Adobe Analytics“ arba „Google Analytics“, KONE naudoja tam, kad rinktų anoniminius statistinius duomenis apie svetainės naudotojus ir galėtų gerinti svetainės turinį. Jei norite, kad KONE nesektų jūsų apsilankymų šios bendrovės svetainėse, galite pasinaudoti KONE svetainės analizės programos atsisakymo funkcija. Šį veiksmą reiktų pakartoti su visais skirtingais kompiuteriais ir (arba) naršyklėmis, kuriais lankotės KONE svetainėse.


Atsisakyti KONE svetainės analizės sekimo »

Atsisakyti „Google“ analizės »

Socialinių tinklų papildiniai

Šie papildiniai ir visos kitos šios svetainės nuorodos ar saitai su kitomis svetainėmis, gali priklausyti trečiosioms šalims ir būti jų valdomi. Dėl to KONE nekontroliuoja tokių trečiųjų šalių svetainių ir nėra atsakinga už bet kokią jose skelbiamą medžiagą, taip pat neprisiima jokios atsakomybės už bet kokius dalykus, atsirandančius dėl tokių svetainių naudojimo.

Kai naudojami socialinių tinklų papildiniai, informacija, pagal kurią galima identifikuoti asmenį, gali būti siunčiama į atitinkamas socialinių tinklų platformas. Kai atidaromas socialinio tinklo papildinys, trečiosios šalies svetainė gali naudotojo kompiuteryje palikti slapukus ir taip operatoriams suteikti galimybę sekti naudojimąsi svetaine, jei tik naudotojas yra atitinkamos socialinio tinklo platformos abonentas. To išvengti galima naršyklės nuostatose išjungus galimybę priimti ir saugoti slapukus. Šioje svetainėje naudojamiems socialinių tinklų papildiniams taikomos privatumo ir kitos sąlygos, nustatytos atitinkamų socialinių tinklų svetainių. Jei socialinių tinklų papildiniais šioje svetainėje naudotis nenorite, galite pasinaudoti toliau pateikta atsisakymo funkcija.

Atsisakyti „AddThis“ »

Asmens duomenų perdavimas

KONE neperduoda jokių asmens duomenų niekam, išskyrus bendrovę „KONE Corporation“ ir jos partnerius, filialus, pavaldžias įmones ir subrangovus. Dėl techninių ir praktinių reikalavimų kai kurie asmens duomenys gali būti tvarkomi subrangovų, esančių už Europos Sąjungos arba Europos ekonominės erdvės ribų, arba subrangovų serveriuose, esančiuose už Europos Sąjungos arba Europos ekonominės erdvės ribų. Tačiau tokie subrangovai yra sutikę laikytis KONE duomenų tvarkymo standartų.

Gali būti, kad jungtinius statistinius duomenis apie klientus, pardavimą, srauto modelius ir kitą atitinkamą svetainės informaciją KONE teiks gerą reputaciją turinčioms trečiosioms šalims, tačiau tokiu atveju ši statistinė informacija bus be asmens duomenų.

Susisiekimas su KONE

Jei norite įsitikinti, kad jūsų asmens duomenys yra tikslūs, galite bet kuriuo metu dėl to susisiekti su KONE. Gavusi jūsų prašymą KONE ištaisys arba pašalins bet kokius nepilnus, netikslius arba pasenusius asmens duomenis.

Jei duomenys tvarkomi gavus jūsų sutikimą, šį sutikimą galite bet kada atšaukti susisiekę su KONE. Kadangi tvarkyti jūsų asmens duomenis turime tam, kad galėtume jums teikti savo paslaugas ir gaminius, panaikinus šį sutikimą gali susidaryti situacija, kai tam tikrų arba visų savo paslaugų ir gaminių teikti jums negalėsime.

Jei pageidaujate daugiau informacijos, susisiekite su KONE pasinaudoję susisiekimo forma, kurią rasite mūsų korporacijos svetainėje www.kone.com.

Privatumo deklaracijos atnaujinimas

Kadangi KONE visą laiką siekia šią svetainę tobulinti, KONE pasilieka teisę privatumo deklaraciją pataisyti. KONE tikisi, jog tam, kad sužinotumėte apie šios privatumo deklaracijos pakeitimus, ją peržiūrėsite reguliariai. Bet kokius galimus papildomus klausimus ar pastabas apie KONE, kaip duomenų valdytoją, bei jo veiklą, bendrovei KONE reiktų pateikti pasinaudojus susisiekimo forma, esančia mūsų korporacijos svetainėje www.kone.com.

Klientų lojalumo tyrimas

KONE gali susisiekti su klientais, kai to prireikia vykdant klientų lojalumo tyrimus. Tam, kad galėtų pagerinti paslaugas, KONE pageidauja atsakymus į tyrimų klausimus susieti su kliento kontaktinio asmens vardu. Jūsų vardo ir pavardės bei kitų asmens duomenų tvarkymas, kai tai susiję su klientų lojalumo tyrimu, atliekamas tik gavus jūsų sutikimą. Visi atsakymai ir duomenys, surinkti vykdant tyrimą, laikomi konfidencialiais. Tvarkant ir perduodant tokius duomenis taikomos atitinkamos saugumo priemonės. Surinktus duomenis KONE tvarko laikydamasi visų taikomų teisės aktų. KONE neperduoda jokių asmens duomenų niekam, išskyrus bendrovę „KONE Corporation“ ir jos partnerius, filialus, pavaldžias įmones ir subrangovus. Dėl techninių ir praktinių tvarkymo reikalavimų, kai kurie asmens duomenys gali būti subrangovų serveriuose, arba gali būti apdorojami subrangovų, sutikusių laikytis KONE duomenų tvarkymo standartų. Jei klientai nori įsitikinti, kad jų asmens duomenys tikslūs, jie gali bet kuriuo metu dėl to susisiekti su KONE. Gavusi prašymą KONE ištaisys arba pašalins bet kokius nepilnus, netikslius arba pasenusius asmens duomenis. Jei pageidaujate daugiau informacijos, susisiekite su KONE pasinaudoję susisiekimo forma, esančia mūsų korporacijos svetainėje

www.kone.com

.